Cursussen2020-10-19T15:57:10+00:00

Huidig cursus aanbod                         

 

Vanaf 14 oktober 2020 gaan de meeste maatregelen in die premier Mark Rutte recentelijk aankondigde in de strijd tegen het coronavirus. Het is de bedoeling dat die in elk geval vier weken gelden. Over twee weken wordt wel een balans opgemaakt.

Meest opvallende nieuwe stap is de verplichting van het mondkapje in de openbare binnenruimten. Hierdoor is het voor onze docenten moeilijk om les te geven. Ook sporten wordt opnieuw beperkt. Alle amateur-teamsporten voor volwassenen, waarbij het onmogelijk is 1,5 meter afstand te houden, mogen niet meer.
De verwachting is dat door het aantal contactmomenten te verminderen het aantal besmettingen omlaag gaat. Dat is nodig omdat de ziekenhuizen dreigen vol te lopen.
Bridgeschool Karin Poppelaars heeft besloten hieraan 100% mee te werken.
Als het niet goed genoeg is, is namelijk een totale lock-down onvermijdelijk. Hopelijk zal dit niet nodig hoeven te zijn. Zoals premier Rutte aankondigde wordt over twee weken een balans opgemaakt daarom stelt Bridgeschool Karin Poppelaars alle fysieke bridgelessen uit tot voorlopig 30 oktober.

In de tussentijd is het mogelijk om onder deskundige leiding te oefenen op BBO.  In groepjes van 4 personen krijgt men een sessie van ca 2,5 uur. Kosten : slechts € 15,00 per deelnemer. Wilt u hiervan gebruik maken; neem dan snel contact op via tel. 06-40032072. Velen gingen u al hierin voor!

 

Informatie reguliere cursussen 

 

 

Bridge in een Flits deel I

Volgens de methode van Ned. kampioen Berry Westra – Helder en toegankelijk, een plezier om te lezen – Gelardeerd met humoristische anekdotes – per pagina 1 onderwerp, derhalve zeer overzichtelijk – Modern biedsysteem. Ook beschikbaar als elektronisch boek op de iPad!

Start: januari 2021 op de donderdagmiddagen.
Kosten: € 125,–

Hiervoor krijgt u 1 gratis proefles + 15 vervolglessen + 1 feestelijke slotdrive!

Optioneel aan te schaffen het lesboekje met paarse kaft Bridge in een Flits deel 1 van Berry Westra € 14,95.

Zodra het Coronavirus overwonnen is, kunt u al na ca 9 lessen instromen in de Passageclub op de woensdagmiddagen waar u kunt komen oefenen. In de tussentijd speelt u aan speciale cursistentafels van de Bridgeschool op BBO.

Nog nooit was een cursus zo laagdrempelig, gezellig én leerzaam.

 

Bridge in een Flits deel II

– Het onmisbare vervolg na een beginnerscursus wanneer & waar dan ook gevolgd; nu gebaseerd op de 5 kaart hoog openingen & zwakke sprongvolgbiedingen
– Dus voor betere resultaten
– Gouden tips voor af- en tegenspel
– Inclusief onmisbare doch logische conventies welke dus makkelijk eigen te maken zijn

Tijdens diverse drives zoals de jaarlijkse Toekomstdrive en bijv. de Den Bosche drive eindigden onze cursisten in de hoogste regionen!

Start : januari 2021 op de donderdagavonden
Kosten: € 125,–

Hiervoor krijgt u 14 lessen + 1 feestelijke slotdrive!

Optioneel aan te schaffen het lesboekje met groene kaft Bridge in een Flits deel 2 van Berry Westra € 14,95

 

Bridge in een Flits deel III

Altijd al uit die B-lijn willen promoveren naar de A-lijn; dan is deze verkorte cursus een ideale manier om dit te verwezenlijken. Ook voor diegenen die niet meer terug willen vallen vanuit de A-lijn, naar de B-lijn!
En in 5 lessen een mooie uitbreiding van uw bridge capaciteiten!

  • Les 1 uitgebreid informatiedoublet en de antwoorden hierop

  • Les 2 negatief doublet en het cue-bid

  • Les 3 Multi 2 Ruiten opening

  • Les 4 signaleren bij WEL en NIET kunnen bekennen; slag 1 is ’n daalder waard

  • Les 5 het gevecht om de deelscore/manche; puntentelling wanneer WEL of NIET het bod uitnemen

  • Les 6 sfeervolle slotdrive

Start: februari 2021 op de vrijdagavonden.
Kosten: € 55,–