Nieuws2021-03-24T09:49:54+00:00

 

CORONA VIRUS

De bridgeschool  was weer gestart met haar cursussen. Uiteraard met in achtneming van het Corona protocol; u kunt dit zien als u klikt op deze camera afbeelding. Nu echter de maatregelen aangescherpt zijn, worden er online bridgelessen gegeven. Klik op de filmcamera voor een impressie van onze fysieke cursussen in de Coronatijden.

 

Via het tabblad CURSUSSEN treft u alle informatie aan.

Vele tevreden bridgers gingen u al voor!

 

SAMENWERKINGSVERBAND BRABANT BRIDGE & BRIDGESCHOOL KARIN POPPELAARS

Per december 2019 zijn Carla Arnolds (Ned. kampioene bridgen), Meia Bink en Karin Poppelaars een samenwerkingsverband aangegaan. Dit houdt in: o.a. gezamenlijke promotie bridge activiteiten, ondersteuning & support, etc. Kortom, een meerwaarde voor alle bridgers in onze regio maar ook daar buiten.

 

BRIDGECLUB DE SLIMME VOS

Op 22 oktober 2019  is het N.B.B. District Midden-Brabant 1 bridgeclub rijker geworden; b.c. de slimme Vos gaat voor iedereen die van bridgen & gezelligheid houdt verschillende gezelligheidsdrives én bridgereizen verzorgen. De organisatie ligt in de deskundige handen van Wouter van Seters & Karin Poppelaars.

 

BRIDGEN VOOR ALLE LEEFTIJDEN
Wie van gezelschapsspelletjes houdt zal zeker het bridgespel super vinden. Wij verzorgen de betere cursussen. Want net als bij de bouw van een huis moet de fundering solide zijn. Bridgen is een goedkope sport; het enige dat u nodig heeft is 1 stok kaarten; en bridgen verbroedert.
Extra informatie over Bridgeschool Karin Poppelaars (reeds jaren een vertrouwd begrip in onze regio) vindt u op Facebook : klik op onderstaande afbeelding!

Medio 2021 starten wij weer met nieuwe cursussen: zie het tabblad Cursussen.