Nieuws2020-06-16T13:21:00+00:00

CORONA VIRUS

De Ned. Bridge Bond stuurde in juni weer een mail. En gezondheid gaat voor alles. Dit houdt in dat alle bridgecursussen van onze Bridgeschool dus voorlopig doorschuiven. Geplande startdatum: eerste week van september.

Ondertussen is er de mogelijkheid tot het on-line afspelen van spellen in groepjes van 4 personen met begeleiding m.b.t. het bieden en afspelen. Met behulp van een geluidsverbinding. Velen gingen u al voor! Kosten slechts  10,– per deelnemer voor een sessie van ca 2 uur.

-wordt vervolgd-

VOORINSCHRIJVING BRIDGEWEEKEND 2-4 oktober

Vanaf 15 juni is de voorinschrijving geopend voor het Bridgeweekend naar Hotel Asteria (Venray). Voor een bridgemaatje kan worden gezorgd. Meer informatie treft u aan onder het tabblad: BRIDGEREIZEN.

SAMENWERKINGSVERBAND BRABANT BRIDGE & BRIDGESCHOOL KARIN POPPELAARS

Per december 2019 zijn Carla Arnolds (Ned. kampioene bridgen), Meia Bink en Karin Poppelaars een samenwerkingsverband aangegaan. Dit houdt in: o.a. gezamenlijke promotie bridge activiteiten, ondersteuning & support, etc. Kortom, een meerwaarde voor alle bridgers in onze regio maar ook daar buiten.

BRIDGECLUB DE SLIMME VOS

Per vandaag (22 oktober) is het N.B.B. District Midden-Brabant 1 bridgeclub rijker; b.c. de slimme Vos gaat voor iedereen die van bridgen & gezelligheid houdt verschillende gezelligheidsdrives én bridgereizen verzorgen. De organisatie ligt in de deskundige handen van Wouter van Seters & Karin Poppelaars.

BRIDGEN VOOR ALLE LEEFTIJDEN
Wie van gezelschapsspelletjes houdt zal zeker het bridgespel super vinden. Wij verzorgen de betere cursussen. Want net als bij de bouw van een huis moet de fundering solide zijn. Bridgen is een goedkope sport; het enige dat u nodig heeft is 1 stok kaarten; en bridgen verbroedert.
Extra informatie over Bridgeschool Karin Poppelaars (reeds jaren een vertrouwd begrip in onze regio) vindt u op Facebook : zie het icoontje rechtsboven.

In september 2020 starten wij weer met nieuwe cursussen: zie het tabblad Cursussen.

SYSTEEM KAART
Bij bridgewedstrijden wordt van u verwacht dat u een ingevulde systeemkaart op de tafel legt.
Hier kunt u er 1 gratis downloaden.

systeemkaart blanco 2012-2013 BC Edelweiss (1)