Nieuws2020-08-07T21:00:51+00:00

CORONA VIRUS

De Ned. Bridge Bond stuurde in augustus een mail waar we geen verbod kregen op het draaien van cursussen mits we de RIVM maatregen in acht nemen. De planning is dat alle bridgecursussen van onze Bridgeschool in de 2e week van september gaan starten.

Ondertussen is er de mogelijkheid tot het on-line afspelen van spellen in groepjes van 4 personen met begeleiding m.b.t. het bieden en afspelen. Met behulp van een geluidsverbinding. Velen gingen u al voor! Kosten slechts  10,Рper deelnemer voor een sessie van ca 2 uur.

SAMENWERKINGSVERBAND BRABANT BRIDGE & BRIDGESCHOOL KARIN POPPELAARS

Per december 2019 zijn Carla Arnolds (Ned. kampioene bridgen), Meia Bink en Karin Poppelaars een samenwerkingsverband aangegaan. Dit houdt in: o.a. gezamenlijke promotie bridge activiteiten, ondersteuning & support, etc. Kortom, een meerwaarde voor alle bridgers in onze regio maar ook daar buiten.

BRIDGECLUB DE SLIMME VOS

Per vandaag (22 oktober) is het N.B.B. District Midden-Brabant 1 bridgeclub rijker; b.c. de slimme Vos gaat voor iedereen die van bridgen & gezelligheid houdt verschillende gezelligheidsdrives én bridgereizen verzorgen. De organisatie ligt in de deskundige handen van Wouter van Seters & Karin Poppelaars.

BRIDGEN VOOR ALLE LEEFTIJDEN
Wie van gezelschapsspelletjes houdt zal zeker het bridgespel super vinden. Wij verzorgen de betere cursussen. Want net als bij de bouw van een huis moet de fundering solide zijn. Bridgen is een goedkope sport; het enige dat u nodig heeft is 1 stok kaarten; en bridgen verbroedert.
Extra informatie over Bridgeschool Karin Poppelaars (reeds jaren een vertrouwd begrip in onze regio) vindt u op Facebook : zie het icoontje rechtsboven.

In september 2020 starten wij weer met nieuwe cursussen: zie het tabblad Cursussen.